Нашите услуги

Нудиме широк спектар на дијагностички процедури, преку прегледи на лице место до користење на надворешни лаборатории. Нашата установа вклучува добро опремена аптека со лекови и препарати, пет-шоп со галантерија, играчки и разни видови храна и закуски за вашите миленици.

 

Во HappyPet се стремиме да понудиме не само добар совет, туку и оптимална ветеринарна заштита, која ќе ви овозможува потполно уживање при дружењето со вашиот миленик за многу години. Нашата работа не е само лекување на животните кога не се чувствуваат добро, туку и да ви помогнеме да научите како да ги задржите среќни и здрави вашите миленици за многу години кои доаѓаат.

 

Листа на нашите услуги:
- Советодавство
- Вакцинација
- Систематски преглед
- Лабораториски наод
- Хирургија
- Идентификација
- Стоматологија
- Хотел за миленици
- Груминг
- Еутаназија

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции