Галантерија

Во нашиот пет-шоп за вашиот миленик можете да набавите најразлични каишки, градници, поводници, играчки и слично

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции