Хотел за мачки, птици и рептили

Во рамки на нашата амбуланта нудиме сместување на помали миленици како што се мачки, птици и глодари на дневна основа.

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции