Хирургија

Во рамки на нашата амбуланта располагаме со операциона сала во која можеме да ги извршиме следните зафати:


- стерилизација
- кастрација
- операција на хернија
- хирургија на гастроинтестиналниот тракт
- хирургија на тумор на кожа, абдомен и млечни жлезди
- царски рез

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции