Груминг

Груминг е прифатен термин од англиското говорно подрачје кој се однесува на хигиенска грижа и чистење на миленици, како и процесот со кој физичкиот изглед на милениците е подобрен за изложби или други видови натпревари.

Регуларниот груминг значи многу повеќе отколку вашиот миленик да изгледа добро. Тоа е еден од најосновните и најважните чекори во одржување на неговата добра здравствена состојба.

 

Грумингот често ја обезбедува најраната можност за воочување на знаците на алергии, тумори, гребаници и слично, помагајќи да се откријат мали проблеми пред истите да станат големи. Исто така, тоа е многу важен чекор да ги сочуваме милениците чисти и да го намалиме ризикот за бактериски инфекции и паразитски наезди.

 

Во нашата амбуланта вршиме комплетна услуга вклучувајќи шишање, бањање, чистење на уши и сечење на нокти, а во план е многу скоро да ви ја понудиме и услугата за чистење на забниот камен

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции