Аптека

Располагаме со разни видови лекови, витамини, препарати, вакцини, ампули и каишки против болви и крлежи, вакцини и премикси за кокошки и гулаби, премикси и лекови за домашни животни, како и разни видови на средства за дератизација и дезинсекција на вашиот дом или деловен простор

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции