Пет шоп

Во рамки на нашата амбуланта функционира и пет шоп каде можете да се снабдите со различни играчки, галантерија и храна за вашиот миленик. На располагање се и лекови и препарати кои секако одат со бесплатен совет за нивно користење.

Нашата локација

 

Контакт

 

Работно време

  • Понеделник - Петок:
  • 09:00 - 20:00
  • Сабота:
  • 09:30 - 14:30
  • 24/7 на повик само за итни интервенции